Parkeerbeleid

U kunt, als u een afspraak heeft bij Fysiotherapie Oudegracht, de afgesloten binnenstad gratis inrijden.

U rijdt het gebied in via het Ritsevoort en uit via de Zilverstraat (zie kaartje op de achterkant). Direct bij binnenkomst bij de betreffende praktijk is het van belang dat u uw kenteken of het kenteken van de auto(‘s) waarmee u gehaald en/of gebracht bent, doorgeeft aan de secretaresse van Fysiotherapie Oudegracht, zodat in het systeem wordt vastgelegd dat u recht heeft op toegang.

Mag u de binnenstad ook inrijden bij een andere ingang dan Ritsevoort?

De gemeente Alkmaar wil de binnenstad autoluw houden en het winkelklimaat zoveel mogelijk bevorderen. Om deze redenen is het voor u niet toegestaan de binnenstad in te rijden op een andere locatie dan het Ritsevoort. Doet u dit wel, dan bent u in overtreding. U ontvangt bij de eerste keer een waarschuwingsbrief. Een daarop volgende overtreding resulteert in een boete.

Hoe werkt het parkeren voor u?

Parkeren bij de drie praktijken zal voorlopig op dezelfde manier plaatsvinden, door middel van het neerleggen van een parkeerkaart van de betreffende praktijk.

Wat betekent cameraregistratie voor uw privacy?

Uw privacy wordt gewaarborgd. Handhaving met kentekenregistratie valt onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Als blijkt dat u toegangsrechten heeft wordt uw kenteken binnen 72 uur verwijderd.


 

0
Feed

Schrijf een reactie