Dé fysiotherapeuten in Alkmaar en Oudorp

Stuur een mail
receptie@fysiotherapieoudegracht.nl
Openingstijden
ma, wo, do: 08:00 - 20.00 | di, vr: 08:00 - 17.30

Contactformulier

Gebruik dit formulier om uw vraag te stellen. Als u zich wilt inschrijven dan kunt u dat hier ook aangeven. De seceratesse neemt dan contact met u op om de eerste afspraak in te plannen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Hoe zullen we contact met je opnemen?

Openingstijden

  • Maandag08:00 - 20:00
  • Dinsdag08:00 - 17:30
  • Woensdag08:00 - 20:00
  • Donderdag08:00 - 20:00
  • Vrijdag08:00 - 17:30
  • Zaterdag = FYX09:00 - 11:00
  • ZondagGesloten
De secretaresse is aanwezig op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur. Hierna kunt u een voicemail achterlaten of een mail sturen. U wordt dan z.s.m. teruggebeld of gemaild.

Heeft u toegang tot de binnenstad?

U kunt, als u een afspraak heeft bij Fysiotherapie Oudegracht, de afgesloten binnenstad gratis inrijden. U rijdt het gebied in via het Ritsevoort en uit via de  Zilverstraat. Direct bij binnenkomst bij de betreffende praktijk is het van belang dat u uw kenteken of het kenteken van de auto(‘s) waarmee u gehaald en/of gebracht bent, doorgeeft aan de secretaresse van Fysiotherapie Oudegracht, zodat in het systeem wordt vastgelegd dat u recht heeft op toegang.

Mag u de binnenstad ook inrijden bij een andere ingang dan Ritsevoort?

De gemeente Alkmaar wil de binnenstad autoluw houden en het winkelklimaat zoveel mogelijk bevorderen. Om deze redenen is het voor u niet toegestaan de binnenstad in te rijden op een andere locatie dan het Ritsevoort. Doet u dit wel, dan bent u in overtreding en ontvangt u een boete. Als u denkt dat de boete onterecht is, neem dan contact op met de secretaresse via 072 - 511 77 99

Hoe werkt het parkeren voor u?

Parkeren bij de praktijken zal voorlopig op dezelfde manier plaatsvinden, door middel van het neerleggen van een parkeerkaart van de betreffende praktijk.

Wat betekent cameraregistratie voor uw privacy?

Uw privacy wordt gewaarborgd. Handhaving met kentekenregistratie valt onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Als blijkt dat u toegangsrechten heeft wordt uw kenteken binnen 72 uur verwijderd.

Gebruik geen Google Maps voor locatie Oudegracht!
Inrijden via Ritsevoort.
Bekijk het parkeerbeleid hier boven voor uitgebreide informatie
U riskeert anders een boete!