Dé fysiotherapeuten in Alkmaar en Oudorp

Stuur een mail
receptie@fysiotherapieoudegracht.nl
Openingstijden
ma, wo, do: 08:00 - 20.00 | di, vr: 08:00 - 17.30

Geboren op Curaçao, woon ik al ruim 21 jaar met plezier in het mooie Alkmaar. Mijn reis in de gezondheidszorg begon hier, waar ik al 12 jaar werkzaam ben in deze praktijk. Ooit gestart als fitnessinstructeur, maakte ik in 2019 de overstap naar fysiotherapeut na het afronden van mijn Bacheloropleiding aan de Hogeschool van Amsterdam.

Van Sportliefhebber tot Fysiotherapeut
Mijn motivatie om fysiotherapeut te worden begon met blessureleed. Tijdens het revalideren na (weer) een knieblessure, ontstond het idee om anderen te helpen in hun herstel. Mijn interesse in de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam, gecombineerd met mijn liefde voor sport, vormde de basis voor mijn keuze.

Verdieping in het Vak: Master Manuele Therapie op de SOMT
Om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden, besloot ik in 2020 de Master Manuele Therapie op de SOMT in Amersfoort te volgen. In juni 2023 rondde ik deze specialisatie af, waarmee ik mijn rol als fysiotherapeut naar een nieuw niveau tilde.

Voortdurende Passie voor Zorg
Hoewel ik van fitnessinstructeur naar fysiotherapeut ben gegroeid, en ik nu een gecertificeerde manueeltherapeut ben, blijft mijn passie voor het vak voortduren. Met een achtergrond die zowel persoonlijk als professioneel is, kijk ik met enthousiasme uit naar wat de toekomst in de gezondheidszorg voor mij in petto heeft.

De Toekomst: Blijven helpen.
Met een rijke achtergrond, zowel geografisch als professioneel, kijk ik met enthousiasme naar de toekomst. Ik probeer altijd anderen te helpen herstellen en hun welzijn te bevorderen.

Fernando Diaz