Dé fysiotherapeuten in Alkmaar en Oudorp

Stuur een mail
receptie@fysiotherapieoudegracht.nl
Openingstijden
ma, wo, do: 08:00 - 20.00 | di, vr: 08:00 - 17.30

Sinds mijn afstuderen in 1996 werk ik bij Fysiotherapie Oudegracht, waar ik me richt op diverse specialisaties.

Divers in Expertise: Echografie en PNE-specialisme
Mijn rol gaat verder dan de standaard fysiotherapie. Met certificeringen als echografist en PNE-specialist kan ik een breed scala aan klachten behandelen. Deze diversiteit stelt me in staat om holistisch te kijken naar de behoeften van mijn patiënten.

Revalidatie Focus: Schouder- en Knierevalidatie
Met een specifieke focus op schouder- en knierevalidatie werk ik intensief aan het herstel van mobiliteit en kracht in deze gewrichten. Mijn doel is duurzame verbeteringen te bereiken en niet alleen symptomen te verlichten.

Beeldvorming in de Praktijk: Gebruik van Echografie
Als gecertificeerd echografist maak ik gebruik van deze beeldvormende techniek om nauwkeurige diagnoses te stellen en mijn behandelplannen te optimaliseren. Mijn aanpak is gericht op precisie en kwalitatieve zorg.

Focus op Resultaat: Voldoening in Verbetering
Het hoogtepunt van mijn werk is het zien van verbeteringen bij mijn patiënten. Als instructeur combineer ik mijn passie voor beweging met een resultaatgerichte aanpak om de gezondheid van mijn cliënten te verbeteren. Mijn ervaring en specialisaties vormen de kern van mijn inzet voor het welzijn van hen die mijn zorg zoeken.

Misha Bakker

Fysiotherapeut, echografist, pne-specialist, schouder- en knierevalidatie