Dé fysiotherapeuten in Alkmaar en Oudorp

Stuur een mail
receptie@fysiotherapieoudegracht.nl
Openingstijden
ma, wo, do: 08:00 - 20.00 | di, vr: 08:00 - 17.30

Sinds 2008 ben ik met passie werkzaam als fysiotherapeut, waarvan ruim tien jaar bij Fysiotherapie Oudegracht. Mijn reis begon met een achtergrond in topsport basketbal, wat mijn voorliefde voor teamwork en sociale interactie voedde.

Teamwork in de Kern: Fysiotherapie als Samenwerking
Mijn ervaring in topsport heeft me geleerd dat ware vooruitgang komt wanneer we samenwerken. Bij Fysiotherapie Oudegracht zet ik mijn specialistische vaardigheden als manueeltherapeut in, maar ik kijk ook breder. Mijn perspectief omvat stressregulatie en ademhaling, omdat ik geloof dat deze factoren van invloed kunnen zijn op klachten.

Van Specialisatie naar Diversiteit: Dry Needling en Individuele Zorg
Naast mijn reguliere aanpak gebruik ik dry needling als een effectieve methode om pijn te verminderen en spierfunctie te verbeteren. Ik begrijp dat geen blessure of klacht hetzelfde is, en geen mens identiek is. Daarom streef ik ernaar om uw unieke situatie in kaart te brengen en samen met u naar een gepaste oplossing te zoeken.

Unieke Oplossingen voor Unieke Individuen: Maatwerk in Zorg
In mijn benadering staat centraal dat geen twee situaties identiek zijn. Ik ben toegewijd aan het begrijpen van uw specifieke behoeften en het vinden van oplossingen die op maat zijn gemaakt. Bij Fysiotherapie Oudegracht streven we ernaar om niet alleen de klachten te behandelen, maar ook om samen te werken aan een holistisch welzijn.

Yara van der Vlies