Dé fysiotherapeuten in Alkmaar en Oudorp

Stuur een mail
receptie@fysiotherapieoudegracht.nl
Openingstijden
ma, wo, do: 08:00 - 20.00 | di, vr: 08:00 - 17.30

In 1996 werd ik eigenaar van mijn eigen praktijk, maar mijn interesse in het menselijk lichaam ging verder dan de muren van mijn fysiotherapiepraktijk. Ik was ook actief in de sportwereld, bij zowel AZ als de KNSB heren allroundploeg.

Passie voor Sport en Fysiotherapie in Balans
Mijn dagen draaiden om het begrijpen van het samenspel tussen lichaam en beweging, zowel op het veld met AZ als op het ijs met de allroundploeg. Die ervaringen wekten mijn fascinatie voor herstelprocessen.

Van Interesse naar Beroep: Fysiotherapie als Keuze
Ik koos voor fysiotherapie om mensen te helpen pijnvrij te bewegen. Niet alleen om blessures te behandelen, maar ook om kennis te delen. Ik wilde mijn patiënten inzicht geven in spierwerking en blessures, zodat ze beter voor hun lichaam konden zorgen.

Dagelijkse Uitdagingen: Streven naar Welzijn
Elke dag bracht nieuwe uitdagingen en overwinningen. Of het nu ging om het begeleiden van een topsporter naar herstel of het helpen van een cliënt bij dagelijkse pijntjes, mijn doel was simpel: een gezond en pijnvrij leven mogelijk maken voor iedereen.

Harmonie in Beweging: Toewijding aan Gezondheid
Mijn verhaal is gewijd aan het welzijn van anderen, gedreven door een diepgewortelde passie voor het samenspel van het menselijk lichaam in beweging. Ook vandaag blijf ik streven naar pijnvrij bewegen en het delen van kennis om anderen hun lichaam beter te laten begrijpen en waarderen.

Vrije Tijd in Balans: Hobbies en Passies
Naast mijn werk en betrokkenheid in de sportwereld, vind ik ontspanning en plezier in mijn hobbies. Of het nu gaat om hardlopen in de natuur, een fanatiek potje padel, een ontspannen rondje golf, of het verkennen van nieuwe bestemmingen tijdens reizen, mijn vrije tijd is net zo divers als mijn benadering van gezondheid. Deze activiteiten vormen een welkome afwisseling, waarin ik niet alleen mijn lichaam in beweging houd, maar ook geniet van de eenvoudige geneugten van het leven. Het evenwicht tussen werk, sport en ontspanning vormt de kern van mijn streven naar een gezond en vervullend leven.

Frans Ursem