Dé fysiotherapeuten in Alkmaar en Oudorp

Stuur een mail
receptie@fysiotherapieoudegracht.nl
Openingstijden
ma, wo, do: 08:00 - 20.00 | di, vr: 08:00 - 17.30

Van jongs af aan wilde ik al anderen helpen met problemen waar ze dat zelf niet konden. Gedurende mijn basis- en middelbareschooltijd ontdekte ik mijn fascinatie voor de aansturing en het herstelvermogen van het menselijk lichaam, en hoe omgevingsfactoren hierop reageren.

Passie voor Beweging: Van Fietsen naar Fysiotherapie
Mijn liefde voor (sport)fietsen sinds mijn jeugd bracht me op het spoor van fysiotherapie. Tijdens grote wielerrondes zag ik op tv soigneurs en medische staf voorbijkomen, en het idee om werk en hobby te combineren sprak me enorm aan. Het leek, en lijkt nog steeds, geweldig om mijn passie voor fietsen te verbinden met mijn beroep.

Focus op Eerstelijns Zorg: Streven naar Ontwikkeling
Hoewel de combinatie van werk en hobby aantrekkelijk is, richt ik me nu voornamelijk op de reguliere eerstelijns zorg. Mijn doel is om me in de komende jaren te verdiepen en te groeien tot een meer ervaren therapeut. Ik koester de diversiteit van de eerstelijns zorg en ben vastbesloten om mijn vaardigheden te perfectioneren.

De Toekomst: Specialisatie als Volgende Stap
In de komende 5 jaar hoop ik me te specialiseren, hoewel het specifieke interessegebied nog niet vaststaat. Mijn nieuwsgierigheid reikt naar verschillende domeinen, en ik zie het als een kans om mijn kennis verder uit te breiden en me te verdiepen in een gebied dat me bijzonder aanspreekt. Het ontdekken van mijn toekomstige specialisatie is een avontuur op zich, en ik ben klaar voor de uitdagingen die het met zich meebrengt.

Naast mijn toewijding aan reguliere eerstelijns zorg, heb ik mijn expertise uitgebreid door de cursus Dynamic Tape te volgen. Het geeft me voldoening om tapetechnieken toe te passen ter ondersteuning van het herstel van klachten. Het is voor mij een waar genoegen om deze aanvullende behandelingsoptie te integreren in mijn benadering, met als doel het bieden van meer doeltreffende zorg aan mijn patiënten.

Innovatieve Behandelmethoden: Streven naar Verdieping
Mijn interesse gaat verder dan de huidige vaardigheden, en daarom overweeg ik de cursus(sen) Dry Needling te volgen. Hoewel het nog in de overwegingsfase is, ben ik vastbesloten om mijn kennis te vergroten en mijn therapeutische mogelijkheden te verbreden. Het toepassen van innovatieve behandelmethoden zoals Dry Needling stelt me in staat om nog gerichter en effectiever te werken aan het herstel van mijn patiënten.

Constante Groei: Toewijding aan Verbetering
Mijn pad binnen de  fysiotherapie is dus  voortdurend in beweging, deze ontwikkelingen zie ik als een natuurlijk onderdeel van mijn toewijding aan voortdurende verbetering. Mijn streven naar kennis en vaardigheden reflecteert mijn passie om mijn patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Ik kijk met enthousiasme naar de toekomst, waarin ik nieuwe behandeltechnieken kan inzetten en blijven groeien als zorgprofessional.

Sandy van der Pols