Dé fysiotherapeuten in Alkmaar en Oudorp

Stuur een mail
receptie@fysiotherapieoudegracht.nl
Openingstijden
ma, wo, do: 08:00 - 20.00 | di, vr: 08:00 - 17.30

Op 23-jarige leeftijd bevind ik me in een levendige fase van mijn leven, waar sport en beweging een grote rol spelen. Met 5 jaar ervaring bij Oudegracht deel ik mijn enthousiasme voor sport met anderen.

Achtergrond en Ambitie in de Sportwereld
Na het afronden van mijn opleiding Sport en Bewegen (niveau 4) met Fitvak A en B, ben ik nu bezig met het afstudeerjaar van mijn ALO-studie. Mijn doel is om mijn passie voor sport over te brengen als toekomstig gymdocent.

Een Praatje en Een Lach: Mijn Open Houding
Een praatje maken zit in mijn natuur. Ik sta altijd open voor  een gezellig gesprek en hierin deel ik graag mijn enthousiasme. Gezelligheid en motivatie staan bij mij bovenaan.

Een Praktische Kijk op Gezond Leven door Sport
Sporten is simpelweg belangrijk voor een langer en gezonder leven. Het opbouwen van sterke botten en spieren is vooral van betekenis als we wat ouder worden. Deze fysieke veerkracht is niet alleen een goede verdediging tegen ouderdomskwaaltjes, maar draagt ook bij aan een betere levenskwaliteit. In mijn visie op gezondheid en sport, probeer ik samen met klanten niet alleen specifieke doelen te bereiken, maar ook een duurzame en actieve levensstijl te bevorderen.

Samen Doelen Stellen
In mijn benadering geloof ik in samenwerking. Samen met klanten bespreek ik doelen en streven we naar vooruitgang.

Thom de Vries